ACORD – COMISIA EUROPEANĂ – Deputat Călin Bota: Intrăm în linie dreaptă pentru investiții de 45 de miliarde de euro alocate prin Politica de Coeziune

0
109
Călin Bota

PARLAMENT. Veste bună pentru România! Comisia Europeană a aprobat Acordul de  Parteneriat pentru perioada 2021-2027 și intrăm în linie dreaptă pentru investiții de 45 de miliarde de euro alocate prin Politica de Coeziune.

 

Acordul de Parteneriat stabilește obiectivele tematice de dezvoltare şi alocarea  fondurilor europene pentru perioada 2021-2027. Urmează acum aprobarea tuturor celor 16 Programe Operaționale, care au fost deja asumate de Guvernul României și transmise Comisiei Europene.

 

Cu acești bani, construim infrastructură rutieră, infrastructură feroviară, canalizări, alimentări cu apă, spitale moderne, realizăm digitalizarea administrațiilor și pregătim resursa umană pentru dezvoltarea României. Felicitări ministrului Marcel Ioan Boloș și echipei de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene pentru profesionalism și pentru implicarea în proiectele de dezvoltare și modernizare a României!, a declarat privitor la acest acord Călin Bota, deputatul PNL de Maramureș.

Biroul de presă al deputatului PNL Călin Bota



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here