DECIZIE – S-a suspendat programul de vizită la pacienții din Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare: derogare pentru pacienții critici

0
636

CONTEXT EPIDEMIOLOGIC. Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Dr Constantin Opriș” Baia Mare (SJUBM) a anunțat că, în contextul epidemiologic actual, cauzat de creșterea incidenței de cazuri gripă/Covid-19 și alte infecții respiratorii, se suspendă programul de vizită la nivelul tuturor structurilor medicale ale SJUBM până la ameliorarea situației epidemiologice.

 

La pacienții critici și/sau terminali din toate structurile medicale va fi permisă vizita în intervalul 16.00-17.00 cu purtarea echipamentului de protecție furnizat de secții pentru vizitatori.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here