DECIZIE – Președinte nou la Secția de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Maramureș

1
1768

ÎN CONDUCERE. Judecătorul Florin Cristian Ene-Solomciuc va fi delegat preşedinte al Secţiei a II-a civile, de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Maramureş, funcţia fiind vacantă după ce judecătorul Ioana Boloș (50 de ani), care a fost numită în ianuarie 2023 în locul Mirelei Roxana Petrariu (transferată), s-a pensionat.

 

Ene-Solomciuc este judecător din anul 2013 și a parcurs traseul profesional Judecătoria Negrești-Oaș – Judecătoria Baia Mare (din 2018) – Tribunalul Maramureș (din mai 2022). Face parte din Colegiul de conducere al Tribunalului Maramureș.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. O decizie inteleapta!
    Domnul judecator Ene Solomciuc chiar este un etalon pentru colegii dumnealui!
    Daca toti judecatorii din Romania ar fi asemeni lui, atunci am putea vorbi de o justitie dreapta!
    Din pacate rare sunt cazurile in care putem gasi astfel de judecatori in sistem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here