DECIZIE – PNL Maramureș pregătește cei mai buni primari pentru viitoarele alegeri locale

0
595

ALEGERI LOCALE. Conducerea PNL Maramureș a început procesul de nominalizare a candidaților partidului pentru viitoarele alegeri locale, conform calendarului stabilit la nivel central.

 

În cadrul ultimei ședințe a Biroului Permanent Județean au fost desemnați nouă candidați liberali pentru funcțiile de primari: Satulung – Stejeran Ioan Dorel, Asuaju de Sus – Mezei Mircea, Vadu Izei – Borlean Alexandru, Budești – Pop Simion, Băiuț – Buda Liviu, Cupșeni – Bude Nicolae, Remeți – Dumnici Toader, Rona de Jos – Tivadar Ion, Repedea – Țudic Pavel.

 

De asemenea, au fost reconfirmate candidaturile actualilor primari liberali din următoarele localități: Gârdani, Baia Sprie, Șișești, Dumbrăvița, Copalnic Mănăștur, Coaș, Târgu Lăpuș, Coroieni, Groșii Țibleșului, Cernești, Desești,  Ocna Șugatag, Călinești, Poienile Izei, Săpânța, Petrova, Bistra, Leordina, Ruscova, Vișeu de Jos, Moisei.

 

„În acest moment avem pregătiți 30 de candidați pentru alegerile locale viitoare, iar procesul de desemnare va continua în perioada următoare. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni, oameni gospodari, cărora le pasă de comunitățile lor și care pot să dezvolte aceste comunități. Primarii liberali din Maramureș pe care i-am reconfirmat pentru alegerile viitoare au arătat deja că sunt cei mai buni primari din județ, au atras investiții și au câștigat respectul oamenilor.

 

Am convingerea că toți candidații noștri vor fi prima opțiune a maramureșenilor la viitoarele alegeri locale, deoarece am dovedit că avem oameni vrednici, implicați, oameni care vor și pot să le facă viața mai bună celor pe care-i reprezintă. Nu mai este un secret că cei mai buni primari din țară sunt primarii liberali, care au reușit să atragă cele mai multe fonduri  europene și să dezvolte comunitățile lor. Ne vom folosi și noi la Maramureș de experiența lor și cu siguranță vom reuși să câștigăm încrederea maramureșenilor”, a declarat președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan.

 

Biroul de presă PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here