DECIZIE – Partida Minaur Baia Mare – Poli Iași din 16-imile Cupei României va fi transmisă în direct la trei posturi de televiziune

0
844

CUPA ROMÂNIEI. Meciul dintre Minaur Baia Mare – Poli Iași din 16-imile Cupei României se va disputa la Baia Mare, marți, 21 septembrie 2021, de la ora 16, și va fi televizat live pe trei posturi de televiziune: Digi Sport, Look Sport şi Telekom Sport.

 

Conform programului anunțat astăzi, 15 septembrie, de FRF, cele 16 meciuri din Cupa României (al cărora cap de afiş este partida dintre campioana CFR Cluj şi deţinătoarea trofeului, Universitatea Craiova) se vor disputa în perioada 21-23 septembrie, 9 dintre acestea urmând să fie transmise în direct și la cele trei posturi de televiziune naționale – derby-ul rundei, Universitatea Craiova – CFR 1907 Cluj, va fi transmis în direct în 23 septembrie, de la ora 21.30.

 

* Foto generică: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here