FOTBAL – 10 goluri la Recea, cu victorie categorică a maramureșenilor, iar Minaur obține egal în deplasare

0
314

LIGA A III-A. În a treia etaptă a seriei a V-a în Liga a III-a, echipa maramureșeană Fotbal Comuna Recea a spulberat cu 8-2 (5-0) Industria Galda de Jos, după un meci dominat în totalitate de elevii lui Romică Buia, care în această ediție a campionatului vizează, din nou, promovarea în Liga a II-a.

 

Fotbaliștii din Recea au condus cu 5-0 la pauză, prin golurile înscrise de Alexandru Mărieș (min. 3), Viorel Chinde (min. 7 și 20), Vlad Opriș (min. 22) și Norbert Janos (min. 32). Nici în cea de-a doua repriză n-au scăzut ritmul, marcând de încă trei ori (prin Vlad Opriș – care a semnat dubla și Norbert Janos – cu încă două goluri, acesta bifând o triplă în acest meci). În minutele de prelungiri, Industria a redus din handicap, prin golurile lui Claudiu Haiduc (90) și Vlad Truță (90+1), dar soarta partidei era decisă.

 

Antrenorul Buia a început meciul în următorul 11: Alin Bota (cpt.) – Marius Potcoavă, Lorant Kis, Milian Urs, Mihai Coman, Vlad Opriș, Claudiu Maftei, Alexandru Marieș, Adrian Micaș, Viorel Chinde, Norbert Janos. Fotbal Comuna Recea are, după cele trei etape disputate, 7 puncte (două victorii și un egal), fiind pe locul 2 în clasamentul seriei, după Luceafărul Oradea, singura echipă care până acum a câștigat toate partidele.

 

În etapa a patra (14 septembrie) Fotbal Comuna Recea joacă derby-ul începutului de campionat, la Oradea, cu liderul seriei, Luceafărul – meci extrem de interesant, în această etapă, orădenii au câștigat la Turda, cu Sticla Arieșul, unicul gol al partidei fiind înscris în minutul 83 de orădeanul Paraschiv.

 

Cealaltă echipă maramureșeană activă în seria a V-a din Liga a III-a, Minaur Baia Mare (autoproclamată “Minerul”) a obținut un egal la Cugir, Metalurgistul deschizând scorul din penalty, în minutul 17, prin Marius Neagu, gol care a consemnat și rezultatul la pauză (1-0).

 

În cea de-a doua parte a meciului, în pofida numeroaselor ocazii, băimărenii au reușit să înscrie o singură dată, prin Bigdan Piper, în minutul 79, gol care a stabilit și rezultatul final al meciului, 1-1.

 

Antrenorul Dorin Toma a început partida de la Cugir cu următorul 11: Alex Gudea – Ciprian Duruș, Jean Prunescu, Răzvan Lupu (c), Simion David, Bogdan Piper, Andrei Coroian, Paul Oșan, Adrian Bedea, Brian Lemac, Sandu Bococi. După trei etape, Minaur Baia Mare are doar 2 puncte și este pe locul 13. Etapa următoare, programată în 14 septembrie, băimărenii joacă tot în deplasare, la Dej, unde înfruntă Unirea.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here