HANDBAL – Băimărencele au câștigat la Cluj-Napoca și rămân neînvinse în Liga Florilor

0
201

LIGA FLORILOR. În etapa a doua a Ligii Florilor, CS Minaur Baia Mare a câștigat în deplasarea la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor “Horia Demian”, cu CSU, scor 21-23 (7-10), și este pe locul 4 (din 14 echipe), neînvinsă, cu 4 puncte (o victorie și un egal) – cel mai probabil, la finalul etapei, o să coboare pe locul 5, Corona Brașov mai având de disputat un meci, pe teren propriu, cu Dunărea Brăila.

 

Meciul a fost echilibrat, dar controlat în cea mai mare parte a timpului de băimărencele antrenate de Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu, pentru care au înscris Yaroslava Burlachenko, Sylwia Lisewska și Marija Shteriova (câte 4 goluri), Oana Cîrstea și Sonia Seraficeanu (câte 3 goluri), Oana Bondar și Roxana Szolosi (câte 2 goluri) și Paulina Masna (1 gol).

 

De la clujence, cele mai bune marcatoare au fost Gandulfo (7 goluri), Ani Senocico și Chintoan (câte 4 goluri). În etapa a treia, care va avea loc miercuri, 11 septembrie, băimărencele joacă cu CSM București.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here