DECIZIE – Parcuri Industriale Maramureș a preluat în administrare terenul de 5 hectare din Mireșu Mare pentru demararea procedurilor privind înființarea viitorului Parc de specializare inteligentă

0
24

PARC INDUSTRIAL MIREȘU MARE. La 23 ianuarie 2024, forul deliberativ al administrației județene din Maramureș a aprobat darea în administrarea societății Parcuri Industriale Maramureș SA a unui teren în suprafață de 50.000 mp din comuna Mireșu Mare.

 

Contractul dintre Consiliul Județean Maramureș și firma pe care o deține era necesar pentru constituirea, organizarea, funcționarea, exploatarea și administrarea viitorului Parc de specializare inteligentă Mireșu Mare, care a fost proiectat pe respectivul amplasament, respectiv pentru demararea procedurilor de obținere a finanțării, constituire și ulterior gestionare/administrare a obiectivului investițional al Județului Maramureș.

 

Conform strategiei Consiliului Județean Maramureș, rețeaua de parcuri industriale din județ va fi constituită din 7 parcuri industriale de specializare inteligentă, localizate la Baia Sprie, Şomcuta Mare, Târgu Lăpuş, Fărcaşa, Bogdan Vodă, Mireşu Mare şi Giuleşti, acestea fiind în diferite faze de implementare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here