DECIZIE – Până când poți parca gratuit în parcările publice din Baia Mare: abonamentul anual s-a dublat

1
7971
Parcare Centrul Vechi - Hotel „Minerul”, Baia Mare

2024 TARIF PARCARE BAIA MARE. Primăria Baia Mare a anunțat că posesorii de autovehicule pot să își achiziționeze un abonament de parcare valabil pe un an sau pe o lună în toate parcările publice din municipiul reședință de județ al Maramureșului începând din 3 ianuarie 2024.

 

Acest abonament costă 200 lei/an (prețul acestui abonament a fost dublat, deși vi s-a recitat public că tarifele, taxele și impozitele vor fi menținute anul viitor la nivelul anului 2023) sau 50 lei/lună și poate fi achiziționat de la sediul Primăriei Baia Mare (str. Gheorghe Șincai nr. 37), sediul SPAU (Aleea Serelor nr. 2), birourile Direcției Taxe și Impozite (str. Vasile Lucaciu nr. 2, Bd. Independenței nr. 2C și str. Școlii nr. 1) și Piața Agroalimentară Bilașcu (str. Gheorghe Bilașcu nr. 15A).

 

Până la 15 ianuarie 2024, administrația publică locală a anunțat oficial că nu se face verificarea parcărilor publice cu plată din Baia Mare, implicit până atunci puteți parca gratuit.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Cine a plătit 100 lei până acuma, poate plăti și 200 lei. Însă, în continuare vor fi pline parcările cu dube și camionete, mai ales noaptea. Ălea de ocupa câte un loc și jumătate de parcare. Și mai și ies câte o treime în stradă, de nu poți să treci de ele. Că parcările sunt dimensionate pentru autoturisme, nu pentru dube și camionete. Mult mai bine ar fi fost 200 lei/lună sau 2000 lei/an pentru orice autovehicol, altele decât autoturism. Insă la noi consilierii muncesc cu mușchiul mâinii care votează, nu gândesc cu mintea, că-i greu! Taxa s-a dublat doar pentru că-i foame mare de bani la buget! Ori urmează cumva ca anul ăsta să se dubleze numărul de parcări în Baia Mare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here