AVARIE MASIVĂ – Circa 12.000 de consumatori de energie electrică din 29 de localități din Maramureș afectați de vijelie

0
1142

LUCRĂRI DE REMEDIERE. În urma vijeliei (rafale puternice de vânt care au depășit pe alocuri 70 km/h, cu grindină de dimensiuni medii, descărcări electrice și averse torențiale care au depășit 25 l/mp) de marți, 25 iulie 2023, din Maramureș, au fost afectați aproximativ 11.800 de consumatori de energie electrică din 29 de localități din județ, urgia cauzând daune la alimentarea cu energie electrică.

 

În Maramureș a fost declanșat Cod portocaliu în localitățile Sighetu Marmației, Baia Sprie, Poienile de Sub Munte, Copalnic-Mănăștur, Cavnic, Șisești, Bârsana, Ruscova, Recea, Rona de Sus, Bistra, Strâmtura, Repedea, Bocicoiu Mare, Dumbrăvița, Cernești, Budești, Giulești, Călinești, Rozavlea, Săpânța, Remeți, Băiuț, Botiza, Petrova, Vadu Izei, Leordina, Șieu, Câmpulung la Tisa, Groși, Sarasău, Rona de Jos, Săcălășeni, Coltău, Oncești, Coaș, Poienile Izei, Baia Mare, Baia Sprie, Seini, Tăuții-Măgherăuș, Ocna Șugatag, Cicârlău, Desești, Valea Chioarului.

 

Conform centralizării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au fost avariate 207 puncte de transformare și 15 linii de alimentare. 10 echipe specializate au intervenit încă de la ora 19.00 pentu remedierea defecțiunilor.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here