FAPT – Ministrul Transporturilor va semna marți contractul de finanțare de 125 de milioane de lei a extinderii terminalului de pasageri de la Aeroportul Maramureș

0
1489

EXTINDEREA TERMINALULUI DE PASAGERI. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a precizat în vizita sa în Maramureș că proiectul de extindere și modernizare a terminalului de pasageri de la aeroport, în valoare de circa 125 de milioane de lei, va fi semnat marți, 22 noiembrie 2022 (“La terminal, contractul va fi semnat pe 22”) – precizarea a fost făcută în cea de-a doua zi a vizitei, la Sighetu Marmației, cel mai probabil după o informare la ministrul Transporturilor, după ce în prima zi nu a reușit să ofere detalii privind semnarea contractului de finanțare.

 

În această săptămână, în 15 noiembrie 2022, s-a încheiat și perioada de ofertare pentru contractarea lucrării, după ce termenul inițial (10 octombrie 2022) a fost prelungit cu avizul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice. Vă reamintim că Regia Autonomă Aeroportul Internațional Maramureș a introdus acest contract în licitație publică, în paralel cu depunerea dosarului pentru finanțare, pentru a economisi timp.

 

Cel mai probabil în această săptămână vor fi cunoscuți și constructorii care au depus oferte pentru contractul de modernizare și extindere a terminalului de pasageri la Aeroportul Internațional Maramureș, unul estimat de beneficiar la valoarea de 125 de milioane de lei (exact: 124.894.962,42 lei, sumă care include TVA).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here