DECIZIE – Maramureșeanul care şi-a agresat concubina şi l-a ars cu ţigara pe unul dintre copiii femeii, în vârstă de 3 ani, arestat pentru 30 de zile

0
838

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE. Adrian Mezei (26 de ani), bărbatul din Baia Sprie, care a fost reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare pentru că şi-a agresat concubina şi l-a ars cu ţigara pe unul dintre copiii femeii, în vârstă de 3 ani, a fost arestat pentru următoarele 30 de zile, până în 11 martie 2023 inclusiv, potrivit unei hotărâri a magistratul de caz de la Secția Penală a Tribunalului Maramureș.

 

Fapta a avut loc în seara de 8 februarie 2023, când o femeie în vârstă de 24 de ani a cerut intervenția poliției reclamând agresiunile fizice. Inițial, procurorul de caz a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind emis și un ordin de protecţie provizoriu pe numele său, iar apoi instanța de judecată a decis menținerea acestuia în arest pentru următoarele 30 de zile pentru două acte de violență în familie.

 

Decizia nu este definitivă, bărbatul (care a cerut prin avocat să fie pus sub control judiciar, nu în arest – cererea respinsă de judecător) a contestat decizia instanței, aceasta urmând să se judece la instanța superioară (Tribunalul Maramureș).

 

* Foto generică

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here