DECIZIE – În sfârșit, la mijlocul verii începe dezinsecția și în Baia Mare

0
174

UTIL. Începând de joia viitoare, 20 iulie 2017, în municipiul reședință de județ începe acțiunea de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor, muștelor și căpușelor. Stropirile se vor face pe timpul nopților, între orele 21 și 6, timp de 11 zile – până în ultima zi a lunii iulie -, și vor fi efectuate cu motopompe portabile și autopurtate de angajații Serviciului Public Ambient Urban (SPAU) al Primăriei Baia Mare.

 

SPAU anunță că se vor folosi substanțele “Aqua K’Othrine” (pentru combaterea țânțarilor și muștelor) și “Solfac” (pentru combaterea căpușelor), ambele fiind avizate de Comisia Națională pentru Produse Biocide.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here