HOTĂRÂRE – Încă un consilier local din Maramureș în conflict de interese

0
432

INTEGRITATE. Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de conflict de interese de natură administrativă în cazul a consilierului local din Sălsig Dănilă Pop. Conform ANI, acesta, în calitate de consilier local, a votat un proiect de hotărâre ce viza aprobarea inițierii procedurii de închiriere a pășunilor și aprobarea regulamentului privind regimul închirierii pășunilor aflate în proprietatea publică a comunei Sălsig.

 

Ulterior aprobării hotărârii, a fost încheiat Contractul de închiriere pentru suprafetele de pajiști aflate în domeniul public al comunei Sălsig, contract încheiat între Comuna Sălsig și Asociația Producătorilor Agricoli “Valea Sălajului”, în cadrul căreia Dănilă Pop este membru fondator (din 29 ianuarie 2014).

 

Astfel, consilierul local Pop a încălcat dispozițiile șase articole din trei legi emise între 2001 și 2004. Dănilă Pop a refuzat să depună la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare, fiind declarat în conflict de interese.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here