DECIZIE – Deputatul maramureșean Darius Pop: Activitățile derulate în cadrul Caravanei Medicale vor continua și în anul 2024

0
18
Darius Pop

CARAVANA MEDICALĂ AUR. Deputatul maramureșean Darius Pop a precizat că în urma deciziei Congresului AUR, activitățile derulate în cadrul Caravanei Medicale au fost programate și în anul 2024. Caravana Medicală este un proiect AUR în parteneriat cu Asociația Medici pentru satele țării.

 

„Anul viitor, inițiativa va fi consolidată și extinsă, subliniind angajamentul continuu față de sănătate și bunăstarea cetățenilor. Caravana Medicală a fost pornită în urmă cu cinci luni, ca o concretizare a unei promisiuni făcute în campania electorală pentru alegeriule parlamentare din 2020, când AUR a promis românilor că nu va folosi subvenția publică acordată partidelor parlamentare de la bugetul de stat decât pentru construcția unui spital.

 

Acest proiect de anvergură subliniază angajamentul AUR de a ajuta comunitățile care se confruntă cu dificultăți în accesarea serviciilor medicale. Oamenii își pun speranța în AUR și în viziunea sa de a construi o Românie mai bună”, a declarat deputatul maramureșean Darius Pop.

 

Biroul parlamentar al deputatului Darius Pop



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here