SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Lansarea albumului “Annotempore – Călătorie în lumea anotimpurilor în Baia Mare și împrejurimi”

0
103

ALBUM – BAIA MARE. Joi, 7 decembrie 2023, începând cu ora 13.00, la Biblioteca Judeţeană “Petre Dulfu” din Baia Mare, are loc lansarea albumului “Annotempore – Călătorie în lumea anotimpurilor în Baia Mare și împrejurimi”.

 

Acesta este ce de-al 15-lea volum din suita de albume cu tematici diferite, dar specifice zonei geografice, menită să pună în valoare istoria, cultura artistică şi spiritualitatea acestor meleaguri – iniţiativa şi finanţarea proiectului aparţin grupului Electro Sistem (director general: Ştefan Blasko).

 

„Alternanța anotimpurilor este o ocazie excelentă pentru a reflecta asupra ciclului naturii și al vieții. Dacă vizităm același loc în mod repetat, în fiecare săptămână sau lună, pentru a surprinde transformarea, fie în scris, prin fotografii sau pe pânză, putem învăța foarte multe”. Nimeni nu ar fi putut reda mai fidel decât Kath Stathers, scriitoare și editor, momentele pe care le trăim ori de câte ori străbatem Baia Mare și împrejurimile sale cu aparatul foto în mână, pentru a imortaliza schimbările magice ale anotimpurilor.

 

Fotografia este cea care ne‑a oferit oportunitatea de a înregistra aceste transformări. Fotografiile incluse în acest album ne amintesc că anotimpurile se schimbă și că, negreșit, aduc cu ele minunăție și unicitate.

 

 

* Foto generică



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here