DECIZIE – Deputatul Brian Cristian a inaugurat un nou birou parlamentar în Baia Mare, unde îi așteaptă pe cetățeni în audiențe

1
234
Brian Cristian, deputat USR de Maramureș

MAI APROAPE DE CETĂȚENI. În weekend-ul 22-23 iulie, deputatul maramureșean Brian Cristian (USR) a inaugurat un nou birou parlamentar, în Baia Mare, pe strada Transilvaniei nr. 5.

 

„Încă de la începutul mandatului am vrut păstrez contactul cu cei care mi-au acordat încrederea să-i reprezint în Parlamentul României, iar acesta este un pas în plus spre a fi și mai prezent în comunitate.

 

Consider că politica se face cu și pentru oameni. Tocmai de aceea îmi doresc ca acesta să fie un spațiu sigur, în care băimărenii să poată veni cu încredere să-și spună problemele cu care se confruntă în raport cu administrația locală și cea de la București. Dar în același timp vreau să fie și un spațiu viu, în care aceste probleme să primească o rezolvare, iar pentru asta, pe lângă staff-ul cabinetului parlamentar vreau să implic și consilierii locali și județeni.

 

Le mulțumesc colegilor parlamentari din țară care au venit la inaugurare, Ștefan Pălărie, Silvia Dinică, Radu Panait, dar și prietenilor din alte filiale și mai ales colegilor mei din USR Maramureș, care au fost alături de mine și m-au ajutat cu renovarea și amenajarea spațiului”, a declarat deputatul Brian Cristian, care îi așteaptă pe cetățeni în audiență în noul birou parlamentar.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here