DECIZIE – Cine va fi numit noul președinte al Secției civile a Judecătoriei Baia Mare

0
668

DELEGARE – MAGISTRAȚI. Secția civilă a Judecătoriei Baia Mare va avea un nou președinte, după pensionarea precedentului, respectiv a judecătorului Daniela Draga Radu. Aceasta a condus secția cu delegare, ultima numire interimară fiind hotărâtă la 18 august 2023, pe o perioadă de 6 luni.

 

După doar o lună de la această ultimă delegare, la finalul lunii septembrie 2023, judecătorul Radu a cerut eliberarea din funcție prin pensionare, având o vechime în funcția de judecător de peste 25 de ani. CSM a aprobat cererea de pensionare la 21 septembrie 2023, înaintând hotărârea președintelui României pentru emiterea decretului.

 

Noul președinte al Secției civilă a Judecătoriei Baia Mare (instanță condusă de Alina Dana Nechita) va fi judecătorul Marinela Eleonora Lupșe, decizia urmând să fie oficializată joi, 26 octombrie 2023. Judecătorul Lupșe, fostă avocat a Baroului Maramureș (din 2008) – este judecător din august 2018 -, a mai ocupat de-a lungul timpului, tot prin delegare, funcții în conducerea Judecătoriei Baia Mare (a fost președinte și vicepreședinte al instanței).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here