INFRASTRUCTURĂ – 4,2 milioane de lei pentru asfaltarea a 19 străzi din Borșa

0
771

BORȘA. 19 străzi din orașul maramureșean Borșa, care totalizează sub 7.000 de metri pătrați, vor fi asfaltate în urma unei investiții din pușculița orașului de peste 4,2 milioane de lei (estimarea este de 4.216.341,34 de lei).

 

Practic, prețul estimat de autoritatea publică locală, controlată de edilul Ion Sorin Timiș, este pentru lucrări de frezare (13% din suprafața asfaltată), strat de uzură și stratul de beton asfaltic final, precum și aproape 2.600 de metri de rigole carosabile de scurgere. Lucrarea a fost introdusă în licitație publică (cu termenul limită pentru depunerea ofertelor de 4 februarie 2020) și va fi atribuită conform criteriului “Cel mai mic preț”.

 

Străzile care urmează să fie asfaltate sunt: Brădet, Fântâna, Vișeuț, Repezii, Tineretului, Zorilor, Nordului, Ștrandului, Popa Lupu Șandru, Vișeului, Păcii, Trandafirilor, Salcâmilor, Ion Creangă, Lăzuci, Eternității, Izvor, Borcutului și Țapinarilor.

 

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here