DECIZIE – Campionatul Mondial de Tineret – JWOC 2023 la disciplina orientare în alergare, organizat în Maramureș: la start, sportivi din 40 de țări

0
359

ORIENTARE ÎN ALERGARE. Ediția de anul viitor a Campionatului Mondial de Tineret – JWOC, competiție sportivă internațională la disciplina orientare în alergare, se va organiza în Maramureș, în perioada 2-9 iulie 2023, în urma atribuirii organizării, de către Federația Internațională de Orientare, Federației  Române de Orientare (FRO). Competiția va fi organizată de FRO în colaborare cu Clubul Sportiv Electro Sistem (bugetul estimativ al organizării este de circa 860.000 lei).

 

Competiția internațională va reuni în Maramureș 400 de sportivi din circa 40 țări. Festivitatea de deschidere, precedată de defilarea participanților (din zona McDonald’s, pe Bd. București) va avea loc în Piața Revoluției din Baia Mare (Centrul Nou). Probele de oraș (sprint și ștafetă mixtă) vor fi organizate în Baia Mare, în zonele adiacente Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”, iar probele de pădure (medie distanță, lungă distanță și ștafetă) vor avea loc în zona Valea Albă (din apropierea orașului Cavnic și satul Șurdești).

 

* Foto JWOC 2022: @Susana Luzir

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here