HANDBAL – Mâine, de la ora 17, CS Minaur Baia Mare – CS Extrem Baia Mare, în derby-ul orașului

0
321
sursa foto: minaur.ro

HAI BAIA MARE! Mâine, miercuri, 25 ianuarie, în sala „Lascăr Pană”, cu începere de la ora 17, fetele de la Minaur primesc vizita concitadinelor de la CS Extrem, în ultima partidă a turului Diviziei A, Seria B.

 

Favorite sunt fetele antrenate de Simona Maior-Pașca și Ioana Marta, actualmente lidere în clasament (la egalitate de puncte, 24 – cu CSU Reșița și CSM Slatina), adversarele de la CS Extrem ocupând momentan poziția a 5-a, cu 15 puncte.

 

Cum această partidă trage cortina peste prima parte a sezonului, o victorie obținută de Minaur i-ar asigura acesteia o clasare pe locul 1 la finalul turului și, implicit, o calificare în optimile de finală ale Cupei României.

 

Jocul de mâine va fi arbitrat de cuplul Sebastian Mârza – Cristian Nedelea (ambii din Cluj).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here