DECIZIE – Baia Mare va preda Iașului ștafeta Capitala Tineretului din România

2
301

TITLU. Baia Mare va preda Iașului, în 1 mai 2019, ștafeta Capitala Tineretului din România. Numele orașului câștigător în competiția 2019-2020 Capitala Tineretului din România a fost anunța în Baia Mare, actuala deținătoare a titlului, de reprezentanâii Comisiei pentru Guvernanța titlului de Capitala Tineretului din România, în cadrul Galei Tineretului din România.

 

Mandatul noii Capitale a Tineretului își va produce efectele în perioada 2 mai 2019 – 1 mai 2020. În calitate de Capitala Tineretului din România, Iașiul își dorește să antreneze tinerii, organizațiile de tineret și întreaga comunitate ieșeană într-un proces de dezvoltare urbană. #rISeUP!, conceptul care a adus titlul la Iași și care estimează că va avea un buget de 500.000 de euro, urmărește dezvoltarea unor legături între organizațiile de tineret și administrația publică locală și că va crea cadrul prin care structurile de tineret și initiativele îndreptate către tineri să crească eficiența și impactul lor asupra comunității.

 

Programul Capitala Tineretului din România este coordonat de Comisia de Guvernanță pentru titlul de Capitala Tineretului din România – Consiliul Tineretului din România, Federația Tinerilor din Cluj, Grupul PONT și Banca Comercială Română.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Cum ? Da unde ai fost mândră toata vara? La Seneca sau la Nuci? Orasul a duduit de tineri pensionari care veneau cu zecile la spectacolele din centru vechi. A fost si volei si handbal si țurcă si tot ce vrei sa nu sti.

  2. Oare ce s-a făcut notabil vizibil și peren în Baia Mare, cu ocazia titulaturii Capitala Tineretului din România? Mie mi-a scăpat…. din presă nu am aflat…. Totuși trebuia să se facă ceva de către tineri sau pentru tineri. Just curious 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here