DECIZIE – ATP Exodus își extinde capacitatea de producție prin unirea și reconversia utilității a două hale de pe platforma industrială

2
6700

EXTINDEREA CAPACITĂȚI DE PRODUCȚIE. Conducerea ATP Exodus, firma grupului integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și mărfurilor controlat de Mircea Cirț, a decis extinderea capacităților de producție printr-o extindere care va uni două hale de depozitare de pe platforma industrială din satul Săsar (com. Recea – localizată pe strada Sub Dura nr. 4-5), utilitatea noii hale rezultate fiind schimbată din depozitare în producție (heftuire și sudare) – depozitarea urmând să fie relocată într-o construcție distinctă, ce urmează să fie edificată.

 

În urma modificărilor, platforma din Recea, care se întinde pe o suprafață de circa 2,8 hectare de teren (aflat în proprietatea ATP Group), va fi acoperită cu construcții pe o suprafață de 3.174 mp.

 

În 2022, ATP Group (format din 7 firme controlate de familia Mircea și Adriana Viorica Cirț: ATP Exodus, ATP Motors Ro, ATP Transit, ATP Trucks Automobile, ATP Smart 4 Us, ATP Holding și Mass Matrix – fosta ATP Exodus Consulting, acum metamorfozată în firmă de publicitate), care reunesc 310 angajați, a realizat o cifră de afaceri cumulată de peste 276,5 milioane de lei (exact: 276.509.943 lei), însă grupul a raportat o pierdere financiară de aproape 5 milioane de lei (exact: -4.968.777 lei), cauzată în special de investițiile realizate la firma-regină, ATP Exodus (care a închis anul cu -8,3 milioane de lei), dar și de semnificativa majorare de capital a unei firme din grup.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here