DANS SPORTIV – În Baia Mare, începe concursul național “Cupa Prodance”

0
501

COMPETIȚIE. Duminică, 14 octombrie, la Sala de Sport a Facultății de Inginerie din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare (strada Victor Babeș, nr. 62A), are loc cea de-a IX-a ediție a concursului național de dans sportiv ”Cupa Prodance”, organizată de școala de dans Prodance 2000 care își aniversează cu această ocazie 18 ani de activitate.

 

În competiție (care va fi arbitrată de 28 de oficiali, dintre care unul din Ugaria și unul din Ucraina), s-au înscris 90 de perechi, 20 dintre acestea aparținând școlii de dans organizatoare. Evenimentul va fi deschis de un concurs intern de verificare, „Cupa Prodance Junior”, la care vor participa opt perechi ale Clubului Prodance 2000 la categoriile Solo fete 4-7 ani, Debutanți 4-7 ani, Debutanți 8-9 ani și Debutanți 10-11 ani.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here