CUTIE CU CARTUȘE, ABANDONATĂ – Doi băimăreni au găsit într-o baltă de pe strada Moldovei câteva zeci de cartușe de calibru mic: polițiștii de la Investigații Speciale cercetează cauza

0
396

BAIA MARE. Sâmbătă, 30 martie 2024, în jurul orei 15.30, doi bărbați din Baia Mare (cu vârste de 35 de ani și 30 de ani) au abordat un echipaj al Biroului Circulație al Poliției Locale Baia Mare aflat pe strada Moldovei și le-a predat o cutie cu 50 de cartușe de calibru mic pe care au susținut că au găsit-o într-o baltă din apropierea locului de joacă din zonă, unde ar mai fi și alte cartușe.

 

Politisti locali i-au legitimat pe bărbați, au anunțat Poliția Municipiului Baia Mare și la sosirea polițiștilor municipali și a celor de la Serviciul Investigații Speciale i-au predat pe cei doi, a precizat comunicatorul Primăriei Baia Mare. Polițiștii de la Investigații Speciale au ridicat cartușele, inclusiv cele care se mai găseau în balta de pe strada Moldovei. În cauză, continuă cercetările.

 

* Foto: @Primăria Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here