AFLĂ – Care a fost traficul de pasageri de pe Aeroportul Maramureș în cele patru luni de funcționare din 2018

0
853

OFICIAL. În 2018, conform datelor oficiale înregistrate de Asociația Aeroporturilor din România, Aeroportul Internațional Maramureș a avut un trafic total de 2.621 de pasageri, însă aeroportul a fost redeschis zborurilor abia în 6 septembrie, cu o singură cursă regulată bisăptămânală (joi și duminică), București – Baia Mare și retur. Se consemnează un flux de 655 de pasageri pe lună.

 

Între timp, Tarom și-a triplat numărul curselor spre și de pe Aeroportul Maramureș, acum fiind șase curse săptămânale, iar trei tour-operatori au semnate contracte pentru zboruri regulate în perioada estivală a anului 2019.

 

În ultimii 10 ani, cel mai mare trafic de pasageri de pe Aeroportul Maramureș s-a înregistrat în anul 2014 (atunci denumirea sa era Aeroportul Baia Mare): 21.560, adică un flux lunar de 1.797 de pasageri.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ