AFLĂ – Care a fost traficul de pasageri de pe Aeroportul Maramureș în cele patru luni de funcționare din 2018

0
1032

OFICIAL. În 2018, conform datelor oficiale înregistrate de Asociația Aeroporturilor din România, Aeroportul Internațional Maramureș a avut un trafic total de 2.621 de pasageri, însă aeroportul a fost redeschis zborurilor abia în 6 septembrie, cu o singură cursă regulată bisăptămânală (joi și duminică), București – Baia Mare și retur. Se consemnează un flux de 655 de pasageri pe lună.

 

Între timp, Tarom și-a triplat numărul curselor spre și de pe Aeroportul Maramureș, acum fiind șase curse săptămânale, iar trei tour-operatori au semnate contracte pentru zboruri regulate în perioada estivală a anului 2019.

 

În ultimii 10 ani, cel mai mare trafic de pasageri de pe Aeroportul Maramureș s-a înregistrat în anul 2014 (atunci denumirea sa era Aeroportul Baia Mare): 21.560, adică un flux lunar de 1.797 de pasageri.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here