CRONICĂ DE MECI – Minaur Baia Mare, primul eșec în actuala ediție de campionat: înfrânți în comuna Sânmartin

1
321

FOTBAL – LIGA A III-A. Astăzi, 4 noiembrie, echipa de fotbal a clubului Minaur Baia Mare a disputat pe stadionul comunal din Sânmartin (jud. Bihor), meciul retsanță, amânat din cauza infectărilor unor jucători băimăreni cu COVID-19.

 

Minaur a început partida cu următorul 11: Fila – Prunescu, Tînc, Szekely, Paul, Ofrim, Donca, Giurgiu, Pop, Minteuan, Serediuc. Băimărenii, porniți din postura de lideri ai seriei și neînvinși după 7 meciuri (5 victorii și 2 egaluri), au deschis scorul repede, în minutul 4, prin Vasile Pop, dar gazdele au replicat printr-un lob perfect al lui Denis Dardai (min. 28), care l-a văzut ieșit pe portarul băimărean și a înscris de la peste 35 de metri. Tot gazdele marchează, după o bâlbă în careul băimărenilor, în minutul 32, prin Ionuț Dan, 2-1 fiind scorul cu care s-a intrat la vestiare.

 

La pauză, băimărenii fac o triplă schimbare: intră Mark Parnău, Ionuț Măhălcean și Cosmin Berindea în locul lui Vasile Pop, Valer Giurgiu și Andrei Ofrim, dar cei care au șansa să se desprindă pe tabela de marcaj sunt tot gazdele, însă șutul lui Paul Suciu, din alergare, cutremură bara transversală. Totuși, băimărenii mai pun o picătură de speranță într-un rezultat pozitiv, după golul lui Serediuc (min. 67), și chiar de victorie (una care n-ar fi surprins), după ce Donca a așezat mingea la punctul de la 11 metri, în urma unui penalty acordat de arbitrul Szabolcs Kovacs din Carei pentru henț.

 

Însă Donca trage pe lângă poartă, irosind șansa băimărenilor de a câștiga. Mai mult, finalul jocului îi aduce pe gazde în postura de învingători, după golul înscris de mijlocașul Alex Sorian, care n-a ratat penalty-ul acordat pentru un fault comis de Berindea (acesta a și fost eliminat, ultimele minute fiind jucate de Minaur în 10). În fine, pentru ca dezastrul să fie întregit, în minutele de prelungiri Suciu mai înscrie o dată, cu o scăriță peste Fila.

 

Rezultat final: CSC Sânmartin – CS Minaur Baia Mare 4-2 (2-1). Echipa băimăreană consemnează astfel prima înfrângere din actuala ediție de campionat, iar bihorenii din comuna Sânmartin, antrenați de Cosmin Bodea și aflați pe locul 7 din 10 echipe înaintea acestei partide, au adunat cea de-a treia victorie din cele 8 jocuri disputate până acum. Una surprinzătoare.

 

* Foto: bihorpenet.ro

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here