DECIZIE – Află care este ordinea pe buletinele de vot din Maramureș a partidelor care candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie

0
1201

ORDINEA PE BULETINELE DE VOT. În județul Maramureș, 14 partide politice au depus liste pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020: PNL, USR PLUS, PMP, Pro România, UDMR, PRM, AUR, PER, Partidul Puterii Umaniste social-liberal (PPUSL), PNȚ Maniu-Mihalache, PSD, Partidul Verde (PV), Alianța Renașterea Națională (ARN), Partidul Noua Românie (PNR).

 

Aveți TOȚI cei 168 de candidați pentru Camera Deputaților și Senat AICI. Astăzi, Biroul Electoral Județean Maramureș a tras la sorți ordinea pe buletinele de vot a partidelor. Iată care este aceasta:

 

 1. UDMR
 2. PSD
 3. Pro România
 4. PMP
 5. PNL
 6. USR PLUS
 7. PNȚ Maniu-Mihalache
 8. ARN
 9. PV
 10. PER
 11. PPUSL
 12. AUR
 13. PRM
 14. PNR.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here