CRONICĂ DE MECI – Fotbal Comuna Recea, victorie în deplasare cu Aerostar Bacău, dar rămâne pe loc retrogradabil

0
566

FOTBAL – LIGA A II-A. Reprezentanta Maramureșului în Liga a II-a, Fotbal Comuna Recea, a câștigat astăzi în deplasare, cu Aerostar Bacău, într-un fel de derby al nou-promovatelor, care a contat pentru etapa a 9-a.

 

Antrenorul Nae Constantin a început partida, condusă la centru de Ana Maria Terteleac (din Berceni – Ilfov) cu: Bota (cpt.) – Potcoava, Bakmaz, Oiță, Ispas – Văsălie, Akhmatov, Micaș, Balha – Rus – Coman.

 

Gazdele, care porneau cu o zestre de doar 3 puncte (o victorie) după 7 partide, și-a pus speranțele în acest meci în care întâlneau pe teren propriu tot o nou-promovată. În plus, au reușit să deschidă scorul repede, în minutul 4, prin Andu Moisi (gol frumos, cu capul, din întoarcere, din centrarea lui Corbean). Maramureșenii au egalat repede, după doar 5 minute, prin Văsălie (excelent: a insistat într-o situație cu puține șanse de reușită), în urma unei acțiuni colective, și au reușit să intre în avantaj la cabine, după golul înscris din penalty de Marius Coman (în min. 35, în urma unui fault al portarului Anca-Trip).

 

La pauză, antrenorul gazdelor, Daniel Munteanu, face trei schimbări, în speranța impulsionării atacului băcăuan, însă cei care înscriu sunt tot maramureșenii, în urma unei faze fixe: Ante Bakmaz, cu capul, în urma unui corner (în min. 62). Gazdele au revenit în joc după golul lui Vraciu (min. 78, șut puternic, din careu, fără speranțe pentru Bota), agitând spiritele pe final de meci, un final în care tot maramureșenii au avut cea mai mare ocazie de a marca, în minutul 90, Coman șutând în bara transversală. Oricum, soarta partidei a fost decisă: Aerostar Bacău – Fotbal Comuna Recea 2-3 (1-2).

 

Fotbal Comuna Recea este pe locul 18 (din 21), cu 7 puncte (2 victorii, un egal și 5 înfrângeri), și etapa viitoare, în 31 octombrie, de la ora 11.00, joacă acasă cu ACS ASU Politehnica Timișoara, echipă clasată acum pe locul 3, cu o singură înfrângere în 8 meciuri.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here