CRONICĂ DE MECI – Fotbal Comuna Recea câștigă, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia

0
1195

FOTBAL – LIGA A II-A. Singura reprezentantă a Maramureșeului în Liga a II-a, Fotbal Comuna Recea, a câștigat astăzi cu AFC Unirea 04 Slobozia, într-un meci disputat pe teren propriu din etapa a 12-a, cu 2-0 (1-0). Antrenorul Nae Constantin a început partida cu următorul 11: Răilean – Potcoavă, Bakmaz, Oiță, Simion – Văsălie, Akhmatov, Micaș, Rus (cpt.) – Luboya – Coman.

 

Maramureșenii au deschis scorul în minutul 23, după o incursiune a francezului de naționalitate congoleză Luboya, centrarea acestuia fiind reluată în poartă (mingea a ricoșat din transversală) de Alin Văsălie, nemarcat la bara a doua. Acesta a fost unicul gol al primei reprize, deși Recea a mai avurt cel puțin trei mari ocazii de a marca, prin Văsălie (în minutele 36 și 44) și Coman (în min. 44) – inspirat portarul oaspeților, Poiană, prestația acestuia limitând scorul.

 

În cea de-a doua repriză a meciului condus de o brigadă de arbitri care l-a avut la centru pe Marius Omuţ din Satu Mare, tot Arsène Junior Luboya Mukadi Kaba s-a remarcat, înscriind în minutul 75, după o acțiune personală pornită de mijlocul terenului și un șut din interiorul careului (din nou, Poiană a respins în primă fază).

 

Fotbal Comuna Recea acumulează 11 puncte în urma acestei victorii, iar în 21 noiembrie se deplasează la București, pentru meciul cu una dintre primele clasate, Metaloglobus (înaintea acestei etape, pe locul 4), echipă finanțată de dezvoltatorul imobiliar sirian Imad Mohamad Kassas.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here