CRĂCIUN 2023 – În acest weekend, concerte și târg de Crăciun în Vișeu de Sus, la Biserica romano-catolică „Sfânta Ana”

0
187

VIȘEU DE SUS. Sâmbătă și duminică, 16 și 17 decembrie 2023, începând cu ora 18.00, la Biserica romano-catolică „Sfânta Ana” din Vișeu de Sus vor avea loc concerte de colinde, iar în curtea așezământului religios se va desfășura un târg de Crăciun. Participarea publicului la evenimente este gratuită.

 

Sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 18.00, concertul de Crăciun va fi susținut de Cvartetul Fundației Culturale Euroart din Baia-Mare, iar duminică, 17 decembrie, de Corul bisericii romano-catolice „Sfânta Ana” și de elevii  secției germane ai Școlii Româno- Germane nr. 1 din Vișeu de Sus.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here