CINEMA ÎN AER LIBER – În weekend, Caravana TIFF revine la Baia Mare cu trei filme premiate

1
494

PROGRAM CARAVANA TIFF 2020. În perioada 4-6 septembrie, în Piața Libertății din Baia Mare, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 20.30, are loc proiecția unui film premiat, în cadrul evenimentului Caravana TIFF. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

În timpul evenimentului, măsurile de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus vor fi obligatorii pentru toți participanții. La intrare, se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura. Astfel, persoanele care au temperatura mai mare de 37,3°C sau prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), cât și cele care refuză verificarea temperaturii nu vor avea acces la proiecție.

 

Purtarea măștii și respectarea distanței de minimum 1,5 metri între persoane sunt obligatorii pe tot parcursul evenimentului. Scaunele vor fi poziționate la 2 metri distanță unele de altele și vor fi dezinfectate după fiecare utilizare.

 

Iată programul complet:

 

* Vineri, 4 septembrie, ora 20.30 – Jocuri de putere / El Reino (Spania, regia Rodrigo Sorogoyen, durata 132 minute, cu: Antonio de la Torre, Mónica López, Josep María Pou, Nacho Fresneda, Ana Wagener. Marele câștigător al Premiilor Goya 2019. Paris Match: „Thrillerul politic al anului”.

 

Manuel López-Vidal e un politician apreciat: e carismatic, se bucură de o poziție socială bună, are o familie iubitoare și prieteni peste tot. În același timp, e un om corupt care s-a îmbogățit din bani publici de-a lungul anilor. Acum este complet expus, după ce presa a publicat dezvăluiri despre ilegalitățile pe care le-a comis. Spre mirarea sa, colegii de partid caută să arunce întreaga vină pe umerii lui. Dar Manuel nu renunță. Cât de departe este dispus să meargă pentru a nu da puterea din mână?

 

* Sâmbătă, 5 septembrie, ora 20.30 – Urma (România), regia Dorian Boguță, durata 105 minute, cuu: Marin Grigore, Teodor Corban, Irina Rădulescu, Dragoș Bucur, Mădălina Ghenea. Premiul pentru debut în Zilele Filmului Românesc, TIFF 2020.

 

Anton, un pianist celebru, este dat dispărut, iar sora şi cumnatul său anunţă poliţia. Investigaţia va dezvălui destinul zbuciumat al artistului, relaţiile sale bizare cu familia şi prietenii şi deciziile care au declanşat un vârtej de evenimente surprinzătoare.

 

* Duminică, 6 septembrie, ora 20.30 – Ținutul / The County (coprod. Islanda, Danemarca, Germania, Franţa), regia Grimur Hakonarsson, durata 92 minute, cu: Arndís Hrönn, Egilsdóttir, Sveinn Ólafur Gunnarsson, Sigurður Sigurjónsson. De la regizorul multi-premiatului Despre oameni și oi/ Rams.

 

Inga, o crescătoare de vaci trecută de prima tinereţe, se răzvrăteşte împotriva influentei cooperative locale. Femeia încearcă să convingă şi alţi fermieri să i se alăture, dar întâmpină o neaşteptată rezistenţă. La ce viclenii va trebui să recurgă Inga pentru a trăi aşa cum vrea?

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here