INIȚIATIVĂ – La sediul PNL Maramureş, la copiii comunității băimărene a venit Moș Crăciun

0
19

MOȘ CRĂCIUN. În seara de vineri, 15 decembrie, o parte din comunitatea băimăreană, a trăit o poveste plină de magie dedicată cu drag copiilor. Inițiat de către deputatul Călin Bota, președinte PNL Baia Mare, și organizat alături de biroul politic local, evenimentul în cadrul căruia numeroși copii au primit daruri, a fost o ocazie unică de a aduce lumină și bucurie în inimile celor mici.

 

Moș Crăciun a fost surpriza care a iluminat chipurile zâmbitoare ale copiilor, iar atmosfera a fost îmbogățită de bucuria celor mici. Coloana sonoră a serii a fost susținută de către o ceată de colindători, care a îmbrăcat atmosfera în tradiție și emoție românească.

 

Bucuria celor mici este cel mai frumos sentiment pe care noi, ca părinți, îl trăim. Este minunat să putem oferi copiilor noștri aceste momente unice și amintiri cu care vor rămâne pentru totdeauna. Mulțumesc tuturor colegilor liberali pentru participarea și pentru contribuția la acest eveniment de suflet, a transmis deputatul Călin Bota, președintele PNL Baia Mare.

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here