CRĂCIUN 2020 – Artiștii secției Revistă de la Teatrul Municipal Baia Mare prezintă în premieră spectacolul-concert „E vremea colindelor!”

1
637

CONCERT DE COLINDE. Sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare, artiștii secției Revistă prezintă în premieră spectacolul-concert „E vremea colindelor!”. Spectacolul, un concert de colinde sub conducerea muzicală a lui Călin Ionce, va fi prezentat de Diana Podăreanu și durează 60 de minute.

 

Spectacolul este susținut de soliștii Sonia Codorean, Dorin Griguța, Dan Cordea, Răzvan Pașca, Ada Mîrza, Angel Ionce, Andrei Petruș, Grup Folk Clasic, de instrumentiștii Călin Ionce, Petru Damșa, Vasile Pop, Adam Jenei și de balerinii Rodica Dunca, Mădălina și George Pop.

 

La premieră, prețul unui bilet este de 25 lei. Următoarea reprezentație a spectacolului are loc duminică, 20 decembrie, de la ora 19.00.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here