COVID-19 – Situația epidemiologică din acest moment, în Maramureș: 19 locuri la ATI în tot județul, 8 ocupate (din care 2 pacienți sunt intubați)

0
1461

INFORMAȚII OFICIALE. În județul Maramureș, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Maramureș, citată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramureș, există 19 locuri la ATI (Anestezie și Terapie Intensivă) repartizate pacienților infectați cu COVID-19, cu posibilitatea suplimentării până la 30 de locuri. În acest moment, sunt 8 pacienți internați la ATI, din care 2 pacienți sunt intubați.

 

Din totalul persoanelor din județ infectate de la începutul pandemiei, 50% s-au vindecat și 5% au murit. Acum, conform datelor existente la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, în județul Maramureș situația epidemiologică este următoarea:

 

* 2.401 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei (din care 85 de persoane au fost confirmate în ultimele 24 de ore);

* 1.214 pacienți vindecați;

* 124 de persoane decedate de la începutul pandemiei;

* 187 pacienți internați în spital (din care 8 pacienți sunt internați la ATI, 2 dintre aceștia fiind intubați);

* 344 pacienți pozitivi externați la cerere;

* 719 persoane carantinate;

* 75 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată.

 

Datele sunt valabile pentru momentul vineri, 9 octombrie, ora 10.00.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here