CORONAVIRUS – Evoluția pandemiei în ultimele 24 de ore în Maramureș, după 124 de teste: stagnare la toți indicatorii principali

0
866

COVID-19. Informații oficiale (Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș), miercuri, 17 iunie 2020, ora 13.00. În acest moment, în Maramureș mai sunt 19 cazuri active (persoane diagnosticate ca fiind infectate cu SARS-CoV-2 – noul coronavirus). Iată care sunt principalii indicatori din județul Maramureș (conform datelor din județ cuantificate de Comitetul pentru Situații de Urgență Maramureș și actualizate de 2mnews cu comunicările oficiale din ultimele 24 de ore):

 

Numărul celor decedați a stagnat (la 6 persoane).

Numărul celor infectați a stagnat (la 122 persoane, de la începutul pandemiei).

Numărul celor vindecați și externați a stagnat (la 97 de persoane).

 

Numărul de teste din ultimele 24 de ore în Maramureș: 124 de teste (cu 21 de teste mai puține decât la raportarea de ieri).

Numărul total al testelor făcute în Maramureș din 21 aprilie (data acreditării laboratorului din Baia Mare) și până în 16 iunie inclusiv, în 57 de zile, în județ s-au făcut 4.233 teste (0,7% din numărul total al testelor făcute în România) – conform cercetării 2mnews, făcută în baza declarațiilor oficialilor din sistemul de sănătate din Maramureș și prin cuantificarea datelor comunicate ulterior pe canale oficiale, cu sublinierea că în 16 mai numărul de teste din Maramureș nu a fost făcut public.

 

Precizare: Institutul Național de Sănătate Publică a comunicat că, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 11.715 teste, cu 2.355 de teste mai multe decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 585.353).

 

În Maramureș, numărul celor aflați în izolare la domiciliu a scăzut cu 226 de persoane (de la 2.478 la 2.252 de persoane, statistica include și membri familiei). Numărul celor aflați în cele trei locații de carantină instituționalizată din județ a scăzut cu o persoană (de la 54 la 53 de persoane).

 

* Foto: Instituția Prefectului Maramureș

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here