DECIZIE – Criminalul Zelujac din Vișeu de Sus, care și-a ucis concubina cu care avea doi copii, arestat preventiv pentru 30 de zile

0
1414

CRIMĂ. Claudiu Zelujec (24 de ani), acuzat că în 6 iunie 2020 și-a ucis violent concubina în vârstă de 18 ani (Bianca Florentina Ţicală) cu care avea doi copii (cu vârste de un an și doi ani), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, până în 16 iulie inclusiv. Sentința a fost dată astăzi, 17 iunie, de magistrații Tribunalului Maramureș, la propunerea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

 

După arestare, Zelujac a fost internat pentru expertiză psihiatrică la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației și astăzi a fost prezentat la Tribunalul Maramureș, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor.

 

Potrivit procurorilor, crima a avut loc “pe fondul unor altercaţii, în locul numit „Stâna lui Marcel”, aflat într-o zonă împădurită de pe raza oraşului Vişeu de Sus, victima fiind strânsă cu mâinile de gât şi ulterior strangulată cu o sârmă”. Trupul tinerei a fost găsit de un cioban, într-o cabană părăsită de la marginea orașului Vișeu de Sus. După comiterea crimei, Zelujec a încercat să se spânzure, dar polițiștii l-au reținut.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here