CORONAVIRUS – Evoluția pandemiei în Maramureș, în ultimele 24 de ore: 54 de cazuri active din 210 infectați

0
1140

COVID-19. Informații oficiale (Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș), duminică, 5 iulie 2020, ora 13.00. În acest moment, în Maramureș sunt 54 cazuri active (persoane diagnosticate ca fiind infectate cu SARS-CoV-2 – noul coronavirus și internate în spital). Iată care sunt principalii indicatori din județul Maramureș (conform datelor cuantificate de Comitetul pentru Situații de Urgență Maramureș și actualizate de 2mnews cu comunicările oficiale din ultimele 24 de ore):

 

Numărul celor decedați a stagnat (la 9 persoane).

Numărul celor infectați a crescut cu 4 persoane (de la 206 la 210 persoane de la începutul pandemiei).

Numărul celor vindecați și externați crescut cu două persoane (de la 145 la 147 de persoane).

 

Numărul de teste din ultimele 24 de ore în Maramureș n-a fost făcut public (numărul total al testelor făcute în Maramureș până în 2 iulie este de 5.815 de teste, adică 0,76% din totalul testelor făcute în România). În măsura în care informația va fi comunicată, articolul va fi actualizat.

 

Precizare: Institutul Național de Sănătate Publică a comunicat că, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 7.831 de teste, cu 3.614 teste mai puține decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 766.868).

 

În Maramureș, numărul celor aflați în izolare la domiciliu nu mai este sub niciun control al statului, conform deciziei Curții Constituționale. Numărul celor aflați în locația de carantină instituționalizată din județ a stagnat (la două persoane).

 

* Foto: Consiliul Județean Maramureș

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here