CORONAVIRUS – Evoluția pandemiei în județul Maramureș, principalii indicatori (surse oficiale): mai sunt 17 cazuri active

0
576

COVID-19. Informații oficiale (Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș), duminică, 31 mai 2020, ora 13.00. În acest moment, mai sunt internați în spitale (cazuri active) 17 maramureșeni diagnosticați ca fiind infectați cu SARS-CoV-2 (noul coronavirus).

 

Iată care sunt principalii indicatori din județul Maramureș (conform datelor din județ cuantificate de Comitetul pentru Situații de Urgență Maramureș și actualizate cu comunicările oficiale din ultimele 24 de ore):

 

Numărul celor decedați a stagnat (la 5 persoane). Numărul celor infectați cu noul coronavirus de la începutul pandemiei a crescut cu o persoană (de la 98 la 99 de persoane). Numărul celor vindecați și externați a stagnat (la 77 de persoane).

 

Numărul celor aflați în izolare la domiciliu a scăzut cu 57 de persoane (de la 2.996 la 2.942 de persoane – statistica include și membri familiei). Numărul celor aflați în locații de carantină instituționalizată din județ a crescut cu două persoane (de la 19 la 21 de persoane).

 

Conform Direcției de Sănătate Publică Maramureș, citată de Consiliul Județean Maramureș, în ultimele 24 de ore în județ s-au făcut 40 de teste. O cercetare 2mnews (făcută în baza declarațiilor oficialilor de la cel mai înalt nivel al sistemului de sănătate din Maramureș și prin cuantificarea datelor comunicate ulterior pe canale oficiale), până în 29 mai inclusiv, în județ s-au făcut 3.018 teste (0,69% din numărul total al testelor făcute în România) – cu precizarea că în 16 mai numărul de teste nu a fost comunicat.

 

Precizare: Institutul Național de Sănătate Publică a comunicat că, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 13.378 de teste, cu 9.010 teste mai multe decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 439.197).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here