CORONAVIRUS – Evoluția în ultimele 24 de ore în Maramureș (surse oficiale): 2 morți, 67 de infectați, 59 de vindecați și DOAR 65 de teste

0
999

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), joi, 7 mai 2020, ora 13.00: în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș a stagnat numărul celor decedați (la 2 persoane), precum și numărul celor infectați cu coronavirus de la începutul pandemiei (la 67 de persoane) și al persoanelor vindecate și externate (la 59 de persoane).

 

În acest moment, doar 6 maramureșeni infectați cu SARS-CoV-2 (noul coronavirus) mai sunt internați în spitale (4 dintre aceștia la Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare, iar 2 cel mai probabil la spitale din Cluj-Napoca, pentru că la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie s-a raportat că nu mai există internat niciun pacient infectat).

 

Precizare: conform raportului Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut cu 1.823 de teste mai puține decât ieri (de la 11.297 la 9.474 de teste – numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 226.613).

 

Conform Direcției de Sănătate Publică Maramureș, citată de Consiliul Județean Maramureș, ieri (miercuri, 6 mai) s-au făcut 65 de teste. Subliniere: în Maramureș, din 15 aprilie (când a fost acreditat laboratorul de testare) și până în 6 mai (în 22 de zile) s-au făcut 1.301 teste (aveți detalii AICI).

 

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a crescut cu 21 persoane (de la 155 la 176 de persoane – statistica include și membri familiei). Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în cele 14 centre de carantină instituționalizată din județ se află mai mult cu 3 persoane decât ieri (de la 415 la 418 persoane – acestea au revenit în țară din state din zonă de risc roșie).

 

* Sursa foto: Instituția Prefectului Maramureș

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here