CONTRACT SEMNAT – Finanțare nerambursabilă de 8 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere din comuna maramureșeană Leordina

0
2118

FINANȚARE – LEORDINA. Comuna maramureșeană Leordina va primi o finanțare de 8 milioane de lei din fonduri nerambursabile, de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. Banii sunt alocați modernizării infrastructurii rutiere din comună, iar contractul de finanțare a fost semnat de ministrul Adrian Ioan Veştea şi primarul Ioan Nistor (USR – care cochetează cu PSD, partid din partea căruia, cel mai probabil, va candida în 2024).

 

Până acum, în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” s-au semnat 2.116 contracte de finanțare care totalizează peste 23 de miliarde de lei.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here