COMPETIȚIE – XGEN Conference, în Baia Mare: Elevii și studenții concurează în programe IT și cercetare pentru premii totale de 40.000 de lei

0
375

XGEN CONFERENCE 2022 – BAIA MARE. În perioada 22-44 noiembrie 2022, în Baia Mare, va avea loc cea de-a V-a ediție a XGEN Conference, un eveniment dedicat tinerilor elevi și studenți care doresc să-și dezvolte abilitățile de leadership, cunoștințele academice, comunicarea în rețea și celor care doresc să dezvolte un proiect propriu inovator.

 

XGEN Conference are scopul de a-i pregăti pe studenți pentru o carieră de succes. În cadrul evenimentul vor avea loc prezentări și expoziții ale unor proiecte vizionare din domeniul IT. Conferința va organiza două mari concursuri: XGEN Hacks, o competiție în care pasionații de programare IT concurează pentru premii totale de până la 30.000 lei. Cea mai bună echipă va câștiga premiul cel mare de 10.000 lei. Cele două echipe care vor lua locul 2 vor fi recompensate cu 5.000 lei fiecare, iar pentru locul trei se vor acorda 3 premii, fiecare în valoare de 3.000 lei.

 

De asemenea, se va desfășura XGEN R&D, la care vor participa elevi și studenți și care își vor prezenta lucrările de cercetare sau experimente, jurizate în cadrul concursului și premiate cu premii totale de 10.000 lei.

 

Aceasta este cea de-a treia ediție care se desfășoară cu prezență fizică, după ce edițiile din 2020 și 2021 au fost organizate în mediul online, din cauza restricțiilor generate de pandemie. La aceste ultime două ediții au participat peste 8.500 de studenți.

 

Pentru mai multe informații despre XGEN Conference (informații despre eveniment, program), dar și pentru înscrierea la cele două concursuri, doritorii pot accesa pagina oficială https://www.xgen.ro/, a precizat, din partea organizatorilor, conf. univ. dr. Cosmin Sabo.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here