CITITORII – Vecinul piroman: locatarii unui bloc din Baia Mare reclamă pasiunea distructivă a unui vecin de a incendia interfonul de la intrare

0
421

INCENDIERE VOLUNTARĂ. Câțiva locatari ai blocului nr. 23A de pe strada Petru Rareș din Baia Mare au reclamat că în perioada sărbătorilor de Crăciun, pentru a doua oară în ultimul timp, interfonul de la intrarea în bloc a fost distrus prin incendiere.

 

Pentru că vandalizarea a cuprins și protecția de la mecanismul de închidere a ușii din interiorul scării de bloc, aceștia cred că piromanul ar fi chiar un vecin și iau în calcul montarea unei camere video pentru supraveghere.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here