PRODUCȚIE – Investiție de 1 milion de euro într-o nouă hală de producție în Baia Mare

0
1971

BAIA MARE. Firma locală Battpet Fort SRL, producătoare de articole pentru animale de companie (colivii și cuști metalice), intrată pe piața economică a municipiului Baia Mare la începutul anului trecut, va investi aproape 1 milion de euro în construcția unei noi hale industriale de producție.

 

Anul trecut (primul productiv din istoria firmei), Battpet Fort a raportat o cifră de afaceri de aproape 3 milioane de lei și un profit net de 91.000 de lei obținut cu o medie de 16 angajați, dar și datorii de peste 1,8 milioane de lei. Până acum, producătorul de colivii din Baia Mare, administrat de Sergiu Remeș, avea hala de producție pe strada Fabricii nr. 19A, însă în urma creșterii comenzilor a luat decizia să-și extindă capacitatea.

 

Noua hală, care în această lună a primit autorizația de construire, va fi amplasată în extravilanul municipiului Baia Mare, pe bulevardul Independenței (în zona retailerului Metro), va avea regimul de înălțime P+1 (parter și etaj), iar investiția este estimată la aproape 4,5 milioane de lei.

 

Firma Battpet Fort SRL este controlată de italianul Pierluigi Fortuna (80%), procentele minoritare fiind deținute de o firmă producătoare de componente din mase plastice și cauciu din Creazzo (Vicenza – Italia), MPS-SNC di Tamiozzo GB, aflată sub controlul asociaților Liliana Schiavo și Giovanni Battista Tamiozzo.

 

Liviu DAMIAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here