CINEMOBIL – Filme de animații cu intrarea liberă în Sighetu Marmației și Baia Mare

0
453

PROIECȚII DE ANIMAȚII. Joi, 4 iulie, de la ora 21.00, în parcarea magazinului Kaufland Sighetu Marmației are loc o seară de film în aer liber, fiind proiectată una dintre cele mai îndrăgite animații din ultimii ani: „Viața secretă a animalelor”, o comedie despre ce fac animăluțele de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală, zi de zi. Intrarea este liberă, iar animația va fi dublată în limba română.

 

Vineri, 5 iulie, de la ora 21.00, în parcarea magazinului Kaufland Baia Mare (B-dul Unirii nr. 21) are loc proiecția animației comice „Berzele” / „Storks”, despre povestea unor berze care s-au reprofilat: nu mai expediază bebeluși, doar pachete. Însă o nouă comandă pentru un bebeluș le dă peste cap întreaga strategie și e nevoie de cea mai competentă barză-curier pentru a găsi o soluție. Intrarea este liberă, iar animația va fi dublată în limba română.

 

Proiecția în aer liber a filmelor se datorează Cinemobilului Caravana Cinematografică, un proiect organizat de Asociaţia Cinemobilul, cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional şi al Centrului Naţional al Cinematografiei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here