CAUZĂ – Cursele Tarom București – Baia Mare și Baia Mare – București din noaptea trecută și din această dimineață au fost anulate

0
718

TAROM. Reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) au confirmat că șase curse care trebuiau să aterizeze joi noapte și vineri dimineață pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București (Otopeni) au fost anulate.

 

Printre cursele anulate a fost și cursa din noaptea trecută a companiei Tarom pe ruta București – Baia Mare, care ar fi trebuit să decoleze joi, la ora 21.40 și să aterizeze în Baia Mare la ora 23.05. Motivația oficială constă în condițiile meteorologice din Capitală.

 

Din această cauză, pasagerii cursei Baia Mare – București, care avea planificată decolarea la ora 5.40 și aterizarea la ora 7, au fost transportați de Tarom, pe cale rutieră, până la Aeroportul din Cluj-Napoca de unde s-au îmbarcat către București.

 

Pe Aeroportul Henri Coandă, care operează în condiții de iarnă, aeronavele înregistrează întârzieri de până la 50 de minute la decolare, pentru degivrare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here