ANTICIPARE – Ardelean-Waltner, noul vicepreședinte al Tribunalului Maramureș: a promovat concursul pentru post cu media 7,55

0
1288

MAGISTRAȚI. Ileana Daniela Ardelean-Waltner (foto medalion) a promovat concursul organizat de Institutul Național al Magistraturii pentru postul de vicepreședinte al Tribunalului Maramureș cu media 7,55 (a fost notată cu 8,90 pe proiect și cu 6,20 la testarea scrisă) și va fi numită începând din 1 ianuarie 2022 noul vicepreședinte al instanței județene (președintele Tribunalului este Alexandru Lucian Verdeş).

 

Conform regulamentului, pentru a promova concursul pentru funcția la care candidează judecătorul trebuie să obțină minimum media 7, iar notele (atât la proiect, cât și la testarea scrisă) trebuie să fie de minimum 5. În acest moment, funcția de vicepreședinte la instanța județeană este ocupată – din octombrie 2018, inițial prin delegare, iar din 1 ianuarie 2019 prin numire până în 1 ianuarie 2022 – de judecătorul Mihai Bogdan Pop.

 

Ardelean-Waltner (49 de ani) este președinta Secţiei Civilă II (de contencios administrativ şi fiscal) a Tribunalului și a fost singurul judecător înscris în concurs pentru obținerea unui post de conducere în instanțele din Maramureș, deși CSM a scos la concurs și alte 4 posturi de conducere, respectiv cele de președinte la judecătoriile Dragomirești, Târgu Lăpuș, Vișeu de Sus și de vicepreședinte la Judecătoria Baia Mare.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here