CARAVANA ÎN MARAMUREȘ – Deputatul Darius Pop: AUR este singurul partid care și-a făcut cunoscută lista europarlamentarilor cu un an înainte de alegeri

0
188

PATRIOȚI ÎN EUROPA. Joi, 16 noiembrie 2023, Caravana “Patrioți în Europa” a ajuns și în Maramureș, în cele două capitale, cea de facto și cea istorică, Baia Mare și Sighetu Marmației. Rolul Caravanei este de a-i aduce mai aproape de români pe candidații propuși de AUR la alegerile de anul viitor, pentru Parlamentul European.

 

„AUR este singurul partid care, cu un an înainte de alegeri, și-a făcut cunoscută lista europarlamentarilor, iar astăzi, prin această campanie, candidații au ajuns în județul Maramureș cu Caravana „Patrioți în Europa”, maramureșenii având posibilitatea de a-i cunoaște și a le adresa întrebări”, a declarat deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș.

 

O parte din candidații AUR pe listele europarlamentare, în frunte cu președintele CNC Claudiu Târziu, au stat de vorbă cu băimărenii și sighetenii, prezentându-le maramureșenilor proiectele și soluțiile AUR pentru o Românie demnă în Europa.

 

Biroul parlamentar al deputatului Darius Pop



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here