CÂND AUTORITATEA E FOARTE SLABĂ – Cititorii: În Baia Mare, stâlp rupt, în pericol să se prăbușească peste oameni și mașini, nu interesează pe nimeni din executivul Primăriei

1
949

SEMNALARE CITITORI. Un cititor 2mnews a semnalat o situație periculoasă, care poate avea consecințe grave, dar care nu este remediată deși trenează de mai mult timp, fiind ignorată de autoritățile din Baia Mare. Cel puțin unul dintre stâlpii de iluminat public din fața sediului operatorului de apă-canal Vital, situat chiar vizavi de Poliția Municipiului Baia Mare, în apropierea unei treceri de pietoni semaforizate de pe strada Gheorghe Șincai, are sudura de îmbinare fisurată și, evident, structura de rezistență afectată, existând oricând riscul să se prăbușească pe o persoană sau pe mașinile care opresc la semafor.

 

Deși cetățeanul susține că situația durează de ceva timp, nimeni din cei responsabili de situații de acest gen din Primăria Baia Mare, inspectori plătiți din banii orașului, nu iau vreo măsură. „Pe lângă pericolul la care sunt supuși, inconștient, cetățenii, este deranjant nu faptul că a fost plătit din banii publici un obiect cu defecțiuni, neconform (priviți cum arată sudura), ci faptul că inspectorii Primăriei stau bine-mersi în birouri, iar pe primar îl doare că nu a făcut Castanele. Acel stâlp face parte din rețeaua de susținere pe care sunt ancorate și luminițele de sărbători. Acum este puternic înclinat, dar dacă se depune zăpada sau vine un vânt, se poate răsturna în orice clipă”, a subliniat băimăreanul, în speranța că pe lângă elucubrațiile despre Grinch și cine ne-a furat nouă Castanele dar nu și Crăciunul, edilul din urbe va dispune remedierea acestei situații.

 

Pentru că siguranța cetățenilor face parte din lucrurile primordiale într-un oraș, nu șușanalele la prețuri supraevaluate. Reparați stâlpul, sau chemați-l pe Mihai Mărgineanu să cânte lângă el, pe post de avertizor permanent, piesa „Cadeee!”.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Eu am trimis o sesizare că în toate sensurile giratorii din oraș sunt șterse marcajele de delimitare a benzilor de circulație din interiorul rondului. Mi s-a răspuns că s-a dat ordin să se refacă marcajele. Doar la câteva dintre ele s-a și lucrat, iar în zonele unde întreține firma finului lui Cherecheș (Construrom) nu s-a făcut absolut nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here