MODIFICARE – GAL Maramureș Vest prelungește cu o lună data de depunere a proiectelor pentru înființarea de activități neagricole start-up

0
78

FINANȚĂRI. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) prelungește cu o lună a patra sesiune de depunere a proiectelor din anul 2018 pentru înființarea de activități neagricole start-up – data limită de primire a proiectelor anterioară, 14 mai 2018, a fost prelungită până în 15 iunie 2018.

 

Tipuri de beneficiari eligibili – Beneficiarii direcți: Fermieri sau membrii unei gospodării agricole, care își diversifică activitatea prin înființarea unei activități non-agricole în spațiul rural pentru prima dată – persoanele fizice neautorizate nu sunt eligibile; Micro-întreprinderi și întreprinderi mici existente din spațiul rural, care își propun activități non-agricole, pe care pe care nu le-au mai efectuat până la data aplicării pentru sprijin; Micro-întreprinderi și întreprinderi mici noi, înființate în anul depunerii aplicației de finanțare sau cu o vechime de maxim 3 ani fiscali, care nu au desfășurat activități până în momentul depunerii acesteia (start-up).

 

Beneficiari indirecți sunt: locuitorii zonei pentru serviciile diversificate/dezvoltate și persoane care caută locuri de muncă pentru angajare la firmele ce crează locuri de muncă. Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10-14, în perioada 4 mai 2018 – 15 iunie 2018, la sediul GALMMV din orașul Tăuţii Măgherăuş, str. 1, nr. 194, camera 15, (în incinta Primăriei Tăuţii Măgherăuş).

 

Vezi detalii AICI (click pentru a descărca documentul în format .doc).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ