MODIFICARE – GAL Maramureș Vest prelungește cu o lună data de depunere a proiectelor pentru înființarea de activități neagricole start-up

0
259

FINANȚĂRI. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) prelungește cu o lună a patra sesiune de depunere a proiectelor din anul 2018 pentru înființarea de activități neagricole start-up – data limită de primire a proiectelor anterioară, 14 mai 2018, a fost prelungită până în 15 iunie 2018.

 

Tipuri de beneficiari eligibili – Beneficiarii direcți: Fermieri sau membrii unei gospodării agricole, care își diversifică activitatea prin înființarea unei activități non-agricole în spațiul rural pentru prima dată – persoanele fizice neautorizate nu sunt eligibile; Micro-întreprinderi și întreprinderi mici existente din spațiul rural, care își propun activități non-agricole, pe care pe care nu le-au mai efectuat până la data aplicării pentru sprijin; Micro-întreprinderi și întreprinderi mici noi, înființate în anul depunerii aplicației de finanțare sau cu o vechime de maxim 3 ani fiscali, care nu au desfășurat activități până în momentul depunerii acesteia (start-up).

 

Beneficiari indirecți sunt: locuitorii zonei pentru serviciile diversificate/dezvoltate și persoane care caută locuri de muncă pentru angajare la firmele ce crează locuri de muncă. Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10-14, în perioada 4 mai 2018 – 15 iunie 2018, la sediul GALMMV din orașul Tăuţii Măgherăuş, str. 1, nr. 194, camera 15, (în incinta Primăriei Tăuţii Măgherăuş).

 

Vezi detalii AICI (click pentru a descărca documentul în format .doc).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here